photo

Barbecue "Covid-proof" - Vendredi 21/08/2020 21/08

Championnat du Club au Golf de Rigenée 05/09

photo

Zwembadopening vanaf 1 juli

We zijn verheugd de langverwachte opening van het zwembad vanaf woensdag 1 juli te bevestigen, zoals aangekondigd aan het einde van de Nationale Veiligheidsraad op woensdag 24 juni.

Alle maatregelen op het gebied van gezondheid en sociale afstand zijn genomen om u zo goed mogelijk te beschermen. Zalen en sportfaciliteiten worden regelmatig schoongemaakt en ontsmet.

Gezien het maximale aantal van 50 personen dat door de Nationale Veiligheidsraad geautoriseerd is, is het verplicht om uw plaats bij het zwembad te reserveren via de website door naar SPORTFACILITEITEN te gaan en vervolgens naar ZWEMBAD RESERVATIE. Daarnaast hebben alleen maar leden toegang tot het zwembad ; er worden GEEN GASTEN toegelaten.

Let op, reserveren is alleen mogelijk 48 uur voor het gewenste tijdslot.

In deze context verwelkomt het poolhouse restaurant u voor lunch met uw gasten van 12.00 uur tot 15.30 uur, alleen door telefonisch te RESERVEREN op 02 663 37 46 (van 10u tot 18u) of via de website of de applicatie. Af en toe biedt de cateraar u 's avonds een opening aan. Het restaurant van het kasteel blijft tot en met 6 september gesloten.

Club presentatie