C_004
Home Welkom Voorstelling

Voorstelling

Vlak bij Brussel is een immense bosoppervlakte te bewonderen. Het “Château Sainte-Anne” staat aan de rand van het Zoniënwoud en bevindt zich toch vrij dicht bij het centrum.

De « Royal International Club Château Sainte-Anne » is een internationale ontmoetingsplaats waar meer dan 35 verschillende nationaliteiten in een vriendelijke sfeer samenkomen.

Naast zakenlieden, diplomaten en expatriates, genieten ook talrijke belgische families van deze exclusieve, veelzijdige club waar hen zowel uiteenlopende activiteiten in het kasteel als sport in een enige omgeving worden aangeboden.

Het idee van de club ontstond na de handtekening van het Verdrag van Rome, in het nabije Hertoginnendal voorbereid. Talrijke organisaties die het in werking moesten zetten verhuisden naar Brussel waar  ook de NATO en een groot aantal buitenlandse organisaties zich vestigden.

Het "Chateau Sainte-Anne" was de enige geschikte plaats om deze diplomaten en belgische en buitenlandse  personaliteiten te ontvangen en de club ontstond er in 1959.

De club is onder de hoge bescherming van Z.M. Koning Filip.

Zodra men binnenkomt verdwijnen de nationale individualiteiten. Ieder voelt zich thuis in deze elegante omgeving en geniet er van de vriendelijke sfeer.

Ontdek de komende activiteiten

Elk jaar organiseert de club meer dan 200 activiteiten. Door deel te nemen kunnen de leden hun professioneel en privé netwerk onderhouden en uitbreiden.

ontdekken